SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bäcken HC (Hockeyclub)
Fotboll

Vinst mot Vänersborg
2023-12-02 13:51

Övertygande seger i toppmötet mot ett skadedrabbat Vänersborg.

Till alla er som som ej dök upp till matchen pga sibiriskt väder, ni missade något. Blåtågets insats ikväll stavades engagemang, kreativitet och offervilja. Tre poäng inkasserades rättvist mot serieledarna och detta är ett skönt besked inför alltvåan. Vinner antagonisterna Mölndal borta på söndag mot Grästorp och vi vinner mot Ulricehamn så hoppas vi att alla samlas på Götaplatsen för att fira seriesegern. 

Matchfakta. 
Resultat: 6-2
Skott: 38-40
Målskyttar: Marcus Dynevik X 3, Oliver Celec X2, Felix Johansson. 

Intervjun idag togs med Staffan Ernsjöö. 

Stort grattis Staffan, ta oss med i matchen? 
-Fin vinst idag! Vi inledde intensivt och tog kommandot direkt i första perioden, hade en liten svacka i början på andra perioden där vi tappade fokus och tålamod. Vänersborg, skickliga som de är, högg direkt och kvitterade. Efter en time out och några djupa andetag återtog vi kommandot igen och höll i matchen igenom. 

Något i spelet ni i tränartrojkan är extra stolta över denna kväll? 
-Mycket är bra. En grej som stack ut var sättet vi låg i skottlinje i första perioden. En sådan sak skickar tusen signaler till övriga i laget och visar att vi vill vinna. 

Någon eller några spelare du vill lyfta lite extra idag? 
-Marcus Dyneviks tre mål måste lyftas, likaså Nyberg i kassen som bla räddade tre frilägen. Alla spelare i boxplay förtjänar också en hyllning. 

Ulricehamn väntar i grundseriens sista omgång. Serieseger kan tas om andra resultat studsar vår väg. Är ni taggade? 
-Så är det. Jag hoppas att vi fortsätter på samma väg, så att vi kan gå in i Alltvåan heta och i fin form. Sen är en eventuell serieseger givetvis en underbar bonus. 

På söndag gott folk så avslutas denna underbara grundserie. Har ni möjlighet så ta er till Ulricehamn och Lassalyckans ishall för att stötta grabbarna till seger. 

Vi är Blåtåget 💙


Nyhetsarkiv
2024-01-15 09:48
Vinst mot Vänersborg2023-12-02 13:51
Nyförvärv2023-11-03 13:04
Förändringar i Truppen2023-11-03 11:41
Bäcken vinner 3:e raka2023-10-09 09:53