SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bäcken HC (Hockeyclub)
Fotboll

Ny vinst hemma i Marconi.
2023-11-10 10:44
Vinst mot Olofström

Blåtåget ryker återigen. 

Tre nya poäng inkasserades ikväll i Marconihallen. Trots stort spelövertag så var det rent resultatmässigt relativt ovisst en bra bit in i tredje period hur det skulle sluta. Men att knyta ihop säcken och vinna är något vårt kära A-lag har lyckats bra med denna säsong. 
Värt att notera från dagens match är att vi hade två stycken tvåmålsskyttar. Oliver Gabay och Linus Jonasson, det är bara att lyfta på hatten. 

Matchfakta. 
Resultat: 5-2
Skott: 43-24
Målskyttar: Oliver Gabay x 2, Joel Benjaminsson, Linus Jonasson x 2. 

Pratstunden med Emil Bihorac efter matchen. 

Stort grattis till tre nya poäng in på kontot. Beskriv gärna hur matchbilden såg ut Emil? 
-Tackar!
Matchbilden skiftade 3 gånger idag, en bra förstaperiod, följt av en konstig andra period och en tredje period som är att egentligen bara knyta ihop säcken och det gjorde vi.

Något i spelet som ni tar med er till nästa match på söndag? 
Vi tar med oss förstaperioden, inget annat.

Någon eller några spelare du var extra nöjd med ikväll? 
-Nej. Hade alla spelare spelat som dom gjorde i första perioden, så hade jag lyft hela laget. Här får vi ledare och spelare gemensamt hitta vägar för att få jämnare prestationer.

Nu väntar ett stekhett derby mot Hanhals som har vunnit tre raka. Hur förbereder ni er på bästa sätt inför den bataljen? 
-Vi har två bra träningar fredag och lördag, sen ska vi göra en betydligt bättre match än idag på söndag!

Framöver väntar ganska roliga matcher innan serien avslutas. Redan på söndag så har vi ett hett möte mot ett Hanhals som verkligen har visat form det senaste. Tåg, buss, bil. Det spelar ingen roll hur ni tar er till Kungsbacka, huvudsaken är att ni är på plats och stöttar Göteborgs klassiska ishockeyförening till vinst. 

Vi är Blåtåget 💙


Nyhetsarkiv
2024-01-15 09:48
Vinst mot Vänersborg2023-12-02 13:51
Nyförvärv2023-11-03 13:04
Förändringar i Truppen2023-11-03 11:41
Bäcken vinner 3:e raka2023-10-09 09:53