SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bäcken HC (Hockeyclub)
Fotboll

Första förlusten borta mot Grästorp
2023-11-06 13:18

Förlust i förlängning. 

Första förlusten för säsongen är nu avbockad. Men på full tid så är vi fortfarande obesegrade. Matchen blev precis som dom flesta hade tippat på innan, dvs jämnt som sjutton och en otroligt sevärd hockeykamp. Vi gratulerar Grästorp till två poäng och hoppas naturligtvis att vi bägge kan mötas igen i en framtida alltvåa. 

Resultat: 6-5 eft. för.
Skott: 40-32
Målskyttar: Marcus Dynevik X 2, Joel Benjaminsson, Robin Sundman, Axel Nilsson. 

Vi fick en pratstund med assisterande tränare Staffan Ernsjöö. 

Förlust efter förlängning Staffan. Sett till protokollet så var det en rafflande tillställning. Vill du beskriva hur matchbilden såg ut?
-Tuff förlust såklart. Det är en jämn och tight match överlag, med rolig hockey. 
Jag tycker att första perioden var vår bästa period i år, där vi satte tempot och vaskade fram chanser. Sen tappade vi lite intensitet i andra perioden och gav Grästorp lite mer yta, vilket gav dem taktpinnen. Tredje perioden blev lite hafsigare, men vi tog oss samman och kämpade fram ett oavgjort resultat. Förlängningen ägde vi men lyckades inte göra mål.   

Varför vann vi inte idag? 
-Matchen denna eftermiddag var väldigt jämn, det är små detaljer som var avgörande för vinst eller förlust. Det känns rättvist att vi delar poängen i grundserien med Grästorp - vi vann ju första matchen hemma på straffar.  De är ett skickligt lag, som jag räknar med att möte några gånger till innan säsongen är över. 

Någon eller några spelare att credda lite extra denna match? 
-Jag har svårt att lyfta fram enskilda spelare idag. Tycker att alla spelare var motiverade och visade vilja. Roligt att Marcus Dynevik visade vägen och fick sätta de två sista målen - hans jobb och inställning är grym. Rrrrrrobin Sundman satte sitt första för säsongen - ketchupeffekt på g. hoppas vi. 

Vi spänner nu bågen till onsdagens hemmamatch mot Olofström. Vi är helt övertygade om att grabbarna kommer göra allt för att hitta tillbaka till vinnarspåret. 

Vi är Blåtåget 💙


Nyhetsarkiv
2024-01-15 09:48
Vinst mot Vänersborg2023-12-02 13:51
Nyförvärv2023-11-03 13:04
Förändringar i Truppen2023-11-03 11:41
Bäcken vinner 3:e raka2023-10-09 09:53