SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bäcken HC (Hockeyclub)
Fotboll

Bäcken fortsatt obesegrade
2023-10-26 13:02

Blåtåget kokar. Serieledarna, det är vi. 💙

Bäcken vinner en sjuhelsikes kamp uppe i lilla Paris. Med tre poäng in på kontot så går vi upp i toppen av tabellen. Åttonde raka segern bärgades och det är inget annat än glada miner på spelarbussen hem. 

Matchfakta, 
Resultat: 1-2
Skott: 33-29
Målskyttar: Felix Johansson, Teodor Edhage. 
Publik: 245 personer

Vi fick en pratstund med ass coach Tom Eriksson som säger följande om matchen. 

Serieledare Tom, hur go är känslan? 
-Känslan är go, marginalerna är på våran sida i en mkt jämn match vilket så klart är en styrka även om vi fortfarande har mycket kvar att jobba på.

Hur skulle du beskriva matchbilden? 
-Vi spelar stabilt i första perioden och är bättre än Vänersborg. Andra perioden sköljer vänersborg över oss. Där blir vi räddade av Nyberg som står på hövet. Sista perioden är knalljämn där vi via bättre disciplin lyckas vinna matchen.

Vad i spelet är du extra nöjd med idag? 
-Jag vill lyfta vårt pk som är mkt bra i kritiska perioder av matchen. Även vårt etablerade försvarsspel funkar mkt bra. 

Någon eller några spelare som förtjänar lite extra credd? 
-Vår målvakt Nyberg så klart. Utöver honom gör A.P en rutinerad och rejäl insats. Slutligen Marcus Dynevik som äter både motståndare och puck under många minuter utav matchen. 

Nu väntar Ulricehamn på söndag, vad vet du om dom? 
-Vet ännu inte tillräckligt om våra motståndare på söndag men sett till deras poängskörd bör det bli en svår drabbning som kräver fullständig koncentration från oss. Vi ska studera dem noga på video under resten av veckan.

Vi blickar vidare. Ulricehamn väntar hemma på söndag och grabbarna kommer vara taggade till tusen för att fortsätta segertåget. Be there 💙

Vi är Blåtåget!


Nyhetsarkiv
2024-01-15 09:48
Vinst mot Vänersborg2023-12-02 13:51
Nyförvärv2023-11-03 13:04
Förändringar i Truppen2023-11-03 11:41
Bäcken vinner 3:e raka2023-10-09 09:53