SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bäcken HC (Hockeyclub)
Fotboll

Bäcken vinner borta mot Mölndal
2023-10-19 10:46

Tåget har inte nått perrongen. Sjätte raka segern bärgades ikväll. 

Trots dominans i första perioden och tredje perioden så blir det en jämn tillställning. Det var grinigt. Det var känsloyttringar, det var två lag som kände varandra väldigt väl ute på isen. Och gudarna skall veta att tre poäng i Åby ishall, det är aldrig easy peasy lemon squeezy. 

Resultat: 2-4
Skott: 30-48
Målskyttar: Marcus Dynevik, Douglas Edhage, Oliver Gabay, Rasmus Hultfelt. 
Publik: 342 åskådare. 

Staffan Ernsjöö får en stund med vårt mediateam efter matchen och berättar följande. 

Stort grattis, var det rättvist? 
-Tack! Det satt långt inne, men jag tycker att rätt lag vann till slut - vi ägde första perioden, slappnade av och slarvade lite i andraperioden för att sedan skärpa till oss lite och vinna sista perioden . 

Vilka skulle du säga är nycklarna till vinsten? 
-Nycklarna till vinsten idag var ett uppoffrande spel och vilja. Sen gör vi tre stycken vackra mål också.  När vi dödade 2+2 utvisningen i tredje perioden gav det oss energin som behövdes för att säkra 3 poäng. 

Någon eller några spelare att lyfta lite extra? 
-Philip Dynevik, Douglas Edhage, Marcus Dynevik och Simon Wester spelade fin-fint idag, och Axel Nilsson går från klarhet till klarhet. Måste också nämna Gabay från musikvägens Thai. Otroligt skönt att han får näta och målet är gigantiskt viktigt. 

Nu möter vi Stenungsund hemma på söndag. Tankar inför den matchen? 
-Stingers… Ny tränare, ny motivation och med vind i seglet efter 3 pinnar mot Hanhals. Vi vet att de har offensiv spets, så vi ser ödmjukt på uppgiften.

Tåget tuffar vidare. Och vi vill naturligtvis ha det välfyllt i våra vagnar. Det innebär att just du är välkommen till MAKKARONI på söndag klockan 17:00. Då släpps pucken mot Stenungsund, nykomlingar för i år i hockeytvåan. 

Vi är Les Blues Tráin 💙


Nyhetsarkiv
2024-01-15 09:48
Vinst mot Vänersborg2023-12-02 13:51
Nyförvärv2023-11-03 13:04
Förändringar i Truppen2023-11-03 11:41
Bäcken vinner 3:e raka2023-10-09 09:53