SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bäcken HC (Hockeyclub)
Fotboll

Assisterande coacher 23/24
2023-08-16 08:39
Tom Eriksson

Hej alla lokförare. 

Förra veckan sattes vår verksamhet igång för vårt representationslag. Veckan bestod av ispass, fystester och teambuildingläger i Halmstad. Någon mjukstart för killarna var bara att glömma. 

Med säsongsstarten så är det hög tid att presentera ledarstaben i sin helhet. Tom Eriksson och Staffan Ernsjöö kommer tillsammans med Emil Bihorac att leda laget säsongen 23/24. Att två riktiga Bäckenprofiler stärker upp staben är något vi tror dom flesta är väldigt glada över. Tillsammans har Tom och Staffan drygt 15 säsonger tillsammans i att träna vårt A-lag och juniorled. Där snackar vi kontinuitet och lojalitet. 

Vi ringde upp nämnda herrar och fick en kommentar av dom båda. 

Staffan säger. 
-Fantastiskt roligt att fortsätta i klubben och att få vidareutvecklas tillsammans med en ny HC och med en grym spelartrupp. Tror att vi har en rolig säsong framför oss, och att Bäcken i vanlig ordning blåser på för fullt. Många lag i serien ser bra ut och jag tror att det blir tight mellan topplagen, 1-6. 
Laget ser väldigt spännande ut, med en ruskig offensiv och man ser redan att killarna ger allt för varandra. Om allt klickar så kommer vi att bli riktigt farliga.

Tom berättar följande. 
-Jag gjorde ett misslyckat försök att sluta förra året vilket oväntat slutade som förlorare i ett bås nere i Alvesta. Efter åtta säsonger i olika bäckenbås har jag blivit tvungen att erkänna för mig själv att jag utvecklat ett permanent blått klubbhjärta. Jag tycker fortfarande att jag utvecklas som pedagog och hockeykompetent via Bäckens A-lag vilket jag värdesätter. Dessutom får jag fortfarande kickar av glädje i orimliga proportioner av att vinna matcher i div 2 södra. 
Jag tror att Bäcken, via delmål, kommer att spela om de få platserna upp till division 1 i början av Mars. Detta dock endast om vi lyckas behålla oss ödmjuka gentemot oss själva, varandra och våra motståndare. 
Att gå upp med Bäcken HC i division 1 är en ouppfylld men realistisk dröm. 
Jag känner mig lyckligt lottad som får vara en del av årets upplaga av Blå tåget.

Organisationen är nu helt färdig. Och vi hoppas ni är lika taggade som vi att se årets upplaga av det klassiska tåget.


Nyhetsarkiv
2024-01-15 09:48
Vinst mot Vänersborg2023-12-02 13:51
Nyförvärv2023-11-03 13:04
Förändringar i Truppen2023-11-03 11:41
Bäcken vinner 3:e raka2023-10-09 09:53