SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bäcken HC (Hockeyclub)
Fotboll

Nyförvärv
2023-11-03 13:04
Chase Spencer

Chase Spencer + Bäcken HC: Sant 💙

Chase Spencer har kritat på och förstärker vår backsida ytterligare. Chase kommer senast från spel med Adrian College i delstaten Michigan. Chase växte dock upp i provinsen Ontario Kanada. Vi är otroligt glada att allt är klart. Och vi hoppas att så många som möjligt besöker vår plåtlåda nästa onsdag för att se Chase dra på sig den vackraste tröjan mot Olofström. 

Ålder: 24 år
Klubbfattning: R
Tidigare klubbar: Kitchener Rangers AAA, Toronto Jr Canadiens, Adrian College. 

Här kommer en mindre intervju. 

Varmt välkommen till klubben Chase. Varför blev det Bäcken? 
-Jag valde Bäcken pga av kulturen i klubben. Laget har ett tydligt mål och det är hockeyettan. Grabbarna i laget är dessutom fantastiska och när jag tidigare har tränat med gruppen så har jag känt mig välkommen. Omgivningen är viktig för mig. 

Berätta lite kort om din hockeybakgrund Chase? 
-Jag tog nyligen en examen på Adrian College. Jag studerade ett program som handlade om sport och ledarskap. Jag vann tillsammans med laget skolans första NCAA-titel. Mina tre år i Michigan är jag otroligt tacksam för. Innan College så spelade jag juniorhockey i Ontario, nära Toronto där jag växte upp. Det var också fantastiska år. 
 
Vilken typ av spelare får våra fans se ute på isen? 
-Jag är en spelare som gillar att tävla. Jag gör allt i min makt för att lyckas tillsammans med laget. Att vara en förebild är också något jag strävar efter att vara. 

Firma Hannes Eriksson och Mats Dynevik kommenterar nyförvärvet. 
-Vi är entusiastiska att se vad Chase kan göra i våran tröja och i denna liga. Vi tror på en bred trupp för att nå långt till våren, men Chase är inte på något sätt en utfyllnadsspelare. Han är en offensiv back med bra skott som direkt kommer göra skillnad för vårt lag. Träningskultur och seriositet är något vi la extra fokus på i våras när vi byggde truppen och vi tror Chase kommer bidra ytterligare till en utvecklande miljö nu när han ansluter till truppen. Det är nämligen en kille som brinner för sin ishockey. 

Varmt välkommen till Tåget Chase 💙


Nyhetsarkiv
2024-01-15 09:48
Vinst mot Vänersborg2023-12-02 13:51
Nyförvärv2023-11-03 13:04
Förändringar i Truppen2023-11-03 11:41
Bäcken vinner 3:e raka2023-10-09 09:53