SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bäcken HC (Hockeyclub)
Fotboll

Bäcken vinner mot Ulricehamn
2023-10-30 13:36

Storseger i Marconihallen. 

Gårdagen blev en enda stor målkavalkad. Segern med 8-0 var ett perfekt sätt att avsluta halva grundserien som nu vänder. Hugo Möller från vårt j20 fick göra A-lagsdebut och på det göra mål. Den snygga assisten till målet stod en annan junior för, nämligen Lias Hedin. En annan spelare värd att nämna är vår lagkapten Rasmus Hultfelt som gör hela fyra mål. Det är helt galet. Laget fortsätter ligga först i tabellen. Och är fortsatt obesegrade efter nio omgångar. 

Matchfakta
Resultat: 8-0
Skott: 47-23
Målskyttar: Rasmus Hultfelt x 4, Alexander Olsen, Marcus Dynevik, Hugo Möller, Linus Jonasson. 

Den sedvanliga intervjun med vår huvudcoach Emil Bihorac som berättar följande. 

Stort grattis till nionde raka segern. Och storseger blev det. Varför blev det vinst med åtta puckar och vilka var nycklarna till segern? 
-Vi kom in i ett stäm i andra perioden och fick den utdelning vi kanske inte fått i andra matcher när vi har spelat bra. Så en nyckel var helt klart vår effektivitet. 

Någon eller några spelare du vill lyfta lite extra från gårdagen? 
- Vi har idag 3st J20-spelare som alla gör en mycket bra match. Rasmus med fyra mål får man lyfta fram. Sen gör Felix ett mycket bra jobb, kanske lite i det tysta. Också kul att Philip Lönn mellan stolparna får hålla nollan. 

Halva grundserien är nu avklarad och vi leder serien. Hur skall vi göra för att bibehålla vår fina placering?
- Vi skall fortsätta vara konsekventa och skruva upp den dagliga verksamheten lite för varje dag som går. Det finns mycket som kan bli bättre. 

Vi tackar för orden och blickar framåt. Många härliga hockeymatcher väntar framöver. Nästa hemmamatch spelas på onsdag nästa vecka. Då kommer Olofström från Blekinge på besök. 

Vi är Blåtåget 💙


Nyhetsarkiv
2024-01-15 09:48
Vinst mot Vänersborg2023-12-02 13:51
Nyförvärv2023-11-03 13:04
Förändringar i Truppen2023-11-03 11:41
Bäcken vinner 3:e raka2023-10-09 09:53