SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bäcken HC (Hockeyclub)
Fotboll

Tung förlust på Straffar hemma mot Värnamo
2024-01-09 11:22

Tung torsk på straffar mot Värnamo. 

Detta var en eftermiddag där hockeyguden inte var med oss. Första perioden är relativt jämn. Sen tar vårt tåg över taktpinnen totalt. I tredje period så är det spel mot ett mål. Men pucken ville inte in. Prestationen allierar sig ibland inte med resultatet men vi tar nya tag. Nu väntar nämligen superweek för Bäcken HC. 

Matchfakta. 
Resultat: 3-2 efter straffar. 
Skott: 42-28
Målskyttar: Simon Wester, Marcus Dynevik. 

Pratstunden efteråt togs med huvudcoach Emil Bihorac. 

Förlust efter straffläggning Emil, beskriv matchbilden för oss? 
-Blytung förlust. Vi har så många lägen att göra mål och ta 3 poäng, eller avgöra i sudden och få 2 poäng, ändå går det till straffar.. Värnamo är bättre än oss där idag, men sett till prestationen gör vi en mycket bra match.

Något i spelet att ta med sig när vi möter Grästorp borta på onsdag? 
-Ja absolut. Sättet vi spelar på i anfallszon och sättet vi lyckas vinna tillbaka puckar övet hela banan är bra. Vi har fortsatt detaljer att jobba på, som vi kan bli lite vassare på, trots en bra insats.

Rolig vecka mot tuffast tänkbara motstånd. Grästorp borta på onsdag och sen trekronan hemma på lördag mot IK Pantern. Hur går tankarna inför vad som komma skall? 
-Det skall bli fantastiskt roligt! Grästorp borta är en fin match och det är ett mycket bra lag. Hoppas att det kommer lite folk. Trekronan hemma mot Pantern hoppas jag blir en publikfest, återigen ett lag från södra B, så kul med nytt motstånd. Hoppas det blir fullsatt i Marconi Square Garden!

Vi blickar vidare. Mest taggade är vi på årets hockeyfest i Marconihallen på lördag. Då går du och alla dina anhöriga in gratis när vi tar emot giganterna IK Pantern. 

Som alltid, Vi är Blåtåget. I med och motgång 💙


Nyhetsarkiv
2024-01-15 09:48
Vinst mot Vänersborg2023-12-02 13:51
Nyförvärv2023-11-03 13:04
Förändringar i Truppen2023-11-03 11:41
Bäcken vinner 3:e raka2023-10-09 09:53