SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bäcken HC (Hockeyclub)
Fotboll

Bli medlem i Bäcken HC
BLI STÖDMEDLEM
Alla till hallen :)
2024-03-18 12:06

Hej

Som Ungdomsansvariga i Bäcken HC uppmanar vi alla våra barn och ungdomar att komma och heja på vårat A-lag på onsdag kl 19 mot Pantern i Marconihallen. Fri entré för medlemmar.

 

Mvh

Ronny Fransson och Sven-Martin Dahlstrand 

Ungdomsansvariga

Bäcken HC

 

Nu åtgärdat. (TeliaSonera har driftstörning nu på förmiddagen.)
2024-03-18 10:15

Det betyder att Bäcken HC mailkonto ligger nere.

 

Felsökning pågår enligt Telia.

Förlust mot Grästorp borta
2024-03-17 22:19

Första förlusten i kvalserien. Men det var nära till poäng. 

Som alltid när dessa lag möts så blir det väldigt tajt. Idag drog våra motståndare Grästorp det längsta strået genom att vinna med 4-3. Blåtåget tog ut målvakten med en minut kvar men chansningen gick inte hem denna gången. Vi tackar GIK för en jämn fight denna soliga söndag, men också sett över hela säsongen. 

Matchfakta. 
Resultat: 4-3
Skott: 30-31
Bäckens målskyttar: Teodor Edhage, Joel Benjaminsson X 2. 

Vilken vecka som väntar i Marconihallen. Vi avslutar kvalserien med två hemmamatcher. Och vi är fortsatt nr 1 i tabellen. Vi på redaktionen kan inte minnas en så rafflande tid som just nu pågår i vår förening. 

IK Pantern kommer till Göteborg på onsdag. Och den publikfest som väntar tror vi få vill missa. Imorgon lanserar vi en kampanj med förköp. Håll till godo. 

Vi är Blåtåget, i med och motgång 💙

Tung bortaseger mot Pantern
2024-03-14 10:47
Ass kapten Alexander Esbjörs jublar.

Blåtåget kokar. 

Stark bortavinst i Malmö. Vi spelar inte vår bästa ishockey denna kväll men lyckas ändå bärga tre poäng. Vi inleder kvalserien på bästa sätt med två raka segrar. Vår defensiv sattes under hård press denna afton. Sämsta tänkbara start med 2 raka BP, men Douglas Edhage gör mål i BP vilket stärker oss. När vi i mitten på andra får chansen i PP slår brorsan Teodor Edhage till och trycker in en retur som ger oss 0-2. Efter 17.50 slår Rasmus Hultfelt till efter att pucken åkt lite hit och dit. 0-3 är ett faktum. Pantern får chansen med 5 min PP efter en olycklig situation. Här visar vår defensiv med Målvakt Philip Nyberg varför vi inte släpper in något mål denna kväll. Resten av perioden är helt i vår favör och bränslet tog slut för Pantern.

Matchfakta. 
Resultat: 0-3
Skott: 27-32
Målskyttar: Douglas Edhage, Teodor Edhage, Rasmus Hultfelt. 

Imorgon pumpar vi våra sociala medier med intervjuer och filmer. 

Eskilstuna på fredag. Spelarbussen rullar vidare och vi älskar ”slutspelsbubblan”. 

Vi är Blåtåget 💙

Bäcken vinner premiären mot Grästorp
2024-03-10 20:03

Blåtåget vinner kvalpremiären inför en kokande plåtlåda! 

Fullsatta läktare, kamp på isen och vinst på det. Kan det bli bättre? 
Laget gör denna eftermiddag en helt perfekt premiär av kvalserien. Från start visar man att det finns bara en grej i tankarna, och det är vinst. Laget visar upp kreativitet, slughet och tuffhet. Inget skulle man bjuda motståndarna på. Men Grästorp är bra och det har man visat hela säsongen. Matchen borta mot dom kommer bli minst lika jämn. 

Matchfakta. 
Resultat: 4-2
Målskyttar: Rasmus Hultfelt, Oliver Gabay, Marcus Dynevik, Joel Benjaminsson. 
Skott: 33-35

Imorgon kommer en Matchintervju med vår tränare Emil Bihorac. En summering av matchen kommer det bjudas på och lite om matchen borta mot IK Pantern på onsdag. 

Vi vill tacka alla supportrar som slöt upp idag. Både från Bäckenhåll men också från Grästorp som kom med en hel buss till Göteborg. Utan er: No Party. 

Omgång 1 av 6 är nu avklarad och resan är lång. Idag njuter vi. Imorgon nytt fokus. 

Vi är Blåtåget 💙

Imorgon väntas kvalfest.
2024-03-09 18:12
16.15. Då släpps pucken.

Imorgon 16.15 smäller det.

 

Bäcken HC har kvalpremiär hemma mot Grästorps IK. Det är två lag som har spelat extremt jämnt mot varandra under säsongen som har gått och som känner varandra väldigt väl. Första omgången av kvalserien skall spelas och vi hoppas naturligtvis att ishallen är helt full när pucken släpps.

 

Detta säger vår huvudcoach Emil Bihorac om tillställningen.

-Kul att få inleda kvalserien inför våra fans. Matchen imorgon kommer innehålla mycket känslor. Också roligt att få Grästorp direkt. Våra möten tidigare under säsongen har varit väldigt roliga och jämna. Nu kör vi så det ryker. Halsduken på.

 

Matchen börjar 16.15. Entrén öppnar 15:15. Kampanjen hundralappen 💯 har varit fantastisk. Få femtio kronor i rabatt genom att lösa förköp via Tickster. 14:30 imorgon stänger vi den kampanjen så säkra din biljett redan nu.

 

Kolla story för länk till förköp.

 

 

Tillsammans, för Blåtåget 💙

 

Hundralappen. Passa på att fynda.
2024-03-07 10:12

Hundralappen 💯

 

Söndagen kommer på många sätt bli helt fantastisk. Vårt kära tåg går in i en kvalserie med syftet att ta sig till Hockeyettan säsongen 24/25.

Detta gör vi på hemmaplan i ett möte mot Grästorp som vi har krigat mot hela säsongen.

Vi vill göra denna dag till en fest. I samarbete med Tickster så lanserar vi från detta inläggs publicering (10.00) en kampanj där du som åskådare istället för att betala 150 kr vid dörren, enbart betalar 100 kr för en biljett. Detta förköp görs genom Ticksters service.

Syftet med kampanjen är naturligtvis att fylla Marconihallen till max och göra premiären av kvalet till en fest. Det är också ett bra system för att undvika köer nere i entrén.

 

Gå in på Ticksters hemsida och sök bara på Bäcken HC så kommer evenemanget upp. Följ deras instruktioner för att köpa. Du kan också använda våra länkar till webbshoppen via våra sociala medier. 

 

Vid köp i entrén så betalar du som vuxen 150 kr, 100 kr för pensionär. Spelare och medlemmar i klubben går in gratis via sitt medlemskap. Årskortsinnehavare som betalar vid entrén har också rabatt, dvs 100 kr.

 

Om du har lust, dela gärna detta meddelande och hjälp oss fylla Marconihallen.

 

Vid frågor, skicka gärna ett DM till oss så svarar vi så fort vi kan.

 

Tillsammans, för Tåget 💙

 

 

 

Spelschema Kvalserien
2024-03-07 08:16

Spelschemat har kommit!! 

Och så här ser det ut: 

Sön 10 Mars, Bäcken HC - Grästorps IK kl 16.15
Ons 13 Mars, IK Pantern - Bäcken HC kl 19.00
Fre 15 Mars, Linden Hockey - Bäcken HC kl 19.00
Sön 17 Mars, Grästorps IK - Bäcken HC kl 16.00
Ons 20 Mars, Bäcken HC - IK Pantern kl 19.00
Fre 22 Mars, Bäcken HC - Linden Hockey kl 19.00

Lördag den 23 Mars, Götaplatsen? 🤭

 

Vi inleder alltså hemma på söndag 16:15 mot Grästorps IK. Det kommer bli tuffa, jämna och utmanande matcher. Killarna önskar allt stöd de kan få. Nu ser vi till att stötta gänget rejält.

Tillsammans gör vi detta! 

Vi är Blåtåget 💙

BLI STÖDMEDLEM
Välkommen till Hockeyskolan
SvenskHockey.tv
Nyheter från våra lag
Junior, 03/03 18:33 
A-lag, 16/02 14:04 
C1 Team12, 15/02 19:48 
A-lag, 12/02 11:13 
B1 Team10, 06/02 22:15